Diensten - Paul Webdesign
23639
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23639,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
WEBDESIGN

Wij maken WordPress sites voor verschillende organisaties. Of je nu diensten en producten promoot, een nieuw boek of behoefte hebt aan een internationale site, je website is je online visitekaartje. Paul Webdesign maakt een functioneel website die er goed uitziet, snel werkt en goed gevonden wordt. Bij het ontwerp houden we rekening met huisstijl, functionele vereisten en natuurlijk ook het beschikbare budget.

MEER WETEN?
RESPONSIVE WEBDESIGN

Wij bouwen responsive sites. Dat wil zeggen dat de websites geschikt zijn voor alle devices zoals PC, tablet en mobiele telefoon. Als een site responsive is komt dit de snelheid van de site ten goede en de gebruikerservaring. Google heeft ook voorkeur voor responsive website. Een site die responsive is komt hoger in de zoekmachine dan sites die niet responsive zijn.

MEER WETEN?
WEBSITE ONDERHOUD

We laten je natuurlijk niet in de steek op het moment dat je site eenmaal online staat. Wij staan voor je klaar en ontzorgen je bij het benodigde onderhoud.  Een website is namelijk niet statisch maar vraagt onderhoud. En in ieder geval moet de website goed toegankelijk en veilig zijn, beschermd tegen hackers, en up to date qua software.

MEER WETEN?
ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Wij kunnen een mooie website ontwerpen en er ook voor zorgen dat je publiek je website daadwerkelijk goed en snel kan vinden.

MEER WETEN?